Το ΔΙΚΟ ΣΑΣ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Γνωρίστε μας καλύτερα με λίγα λόγια σε αυτή τη σελίδα και με τις πράξεις μας από κοντά! 🙂

Η Ομάδα μας είναι ΕΤΟΙΜΗ να βρεθεί δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και να ζωγραφίσει χαμόγελα στα όμορφα προσωπάκια τους. Θα ζήσουμε μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές δίπλα τους και θα τα αγκαλιάσουμε με στοργή και περίσσια αγάπη! 🙂 Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις τεράστιες εγκαταστάσεις μας, +350τμ. και να εξακριβώσετε την αγάπη και προσοχή που έχουμε εφαρμόσει στους χώρους μας. Με ένα ειδικό επαγγελματικό σύστημα εξαερισμού, εξασφαλίζουμε τον απαραίτητο αερισμό των εγκαταστάσεων μας για την ασφάλεια των παιδιών και την δική μας.

που ανήκει

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μας!!

Στο ΚΔΑΠ Αγωγή, εστιάζουμε στο χαμόγελο και στην γνώση που λαμβάνει χώρα σε έξυπνες και δραστήριες ώρες απασχόλησης
Οι Δραστηριότητες μας
Ελεύθερο Παιχνίδι

Η ώρα του παιδιού και της ανεμελιάς πάντα θα είναι μέρος του προγράμματος μας στο ΚΔΑΠ Αγωγή. Ένα επιτραπέζιο, μια ταινία στο σινεμά μας, θα χαλαρώσει και θα ηρεμήσει το ανήσυχο πνεύμα των μικρών μας εξερευνητών. Έπειτα με όρεξη και ιδέες θα ανακαλύψουμε και θα βουτήξουμε στον ωκεανό της γνώσης.

Κοινωνικές δραστηριότητες

Ως μέλη μιας μικρής ή μεγαλύτερης ομάδας, τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και δημιουργούν φιλίες αλλα και συνεργασίες μέσα από ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεγγύης. Ενισχύουμε το αίσθημα της επίτευξης στόχων με παιχνίδια στήριξης  και ενδυνάμωσης του ομαδικού πνεύματος.

Αθλητισμός και άσκηση

Ο αθλητισμός μέσα από την εμπειρία και τα χρόνια πρωταθλητισμού έχει κυρίαρχο στόχο στην ζωή μας και στις αρχές του ΚΔΑΠ μας. Με ήθος και σωστή τεχνική ασκούμαστε και εξασκούμαστε σε αθλήματα ατομικά και ομαδικά, όπως η Πυγμαχία, το μπάσκετ, η ενόργανη, το ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.

Η ομάδα μας

Το καταρτισμένο μας προσωπικό είναι εδώ για να χαρίσει εκτός από τις γνώσεις του, την αγάπη και την αγκαλιά στα μικρά μας παιδιά την στιγμή που την έχουν περισσότερο ανάγκη

Υπεύθυνος του Κέντρου Αγωγή

Ευεργέτης και Ένθερμος υποστηρικτής της Αθλητικής μας υπόστασης

Πουλίκος Δ. Τσαγκράκος

Προπονητής και δάσκαλος Πυγμαχίας με 12 πρωταθλήματα Ελλάδος στο ενεργητικό του, μέλος της Εθνικής ομάδας ως αθλητής. Πρώτος (1ος) Έλληνας Επαγγελματίας Πυγμάχος της ΑΙΒΑ (Ολυμπιακή Πυγμαχία) όπως επίσης και Πέμπτος (5ος) Παγκόσμιος Πρωταθλητής! Βέβαια και ως προπονητής μετράει πολλές όμορφες στιγμές με τους μαθητές του, που είχαν πρωτιές σε πανελλήνια πρωταθλήματα, σε διασυλλογικούς αγώνες αλλά και κύπελα! Με αυτό το "βάρος" του αθλητισμού και το ομαδικό ιδεώδες να τον καταρτίζει, κατευθύνει αυτή την υπέροχη ομάδα σε δράσεις με προπονητικές συμβουλές για την σωστή καθοδήγηση στον χώρο του αθλητισμού. Μέσα στους διαμορφωμένους χώρους του ΚΔΑΠ Αγωγή, προτείνει παίζοντας στους μικρούς μας πρωταθλητές, αρκετές επιλογές αθλημάτων, πάλη, πυγμαχία, μπάσκετ, τέννις και άλλα αθλήματα, έτσι ώστε να αγαπήσουν και να διδαχθούν τις αξίες του "Ευ Αγωνίζεσθαι" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα από τα ικανά μάτια ενός πρωταθλητή!

..το προσωπικό

…και τώρα η αποκάλυψη που τόσο περιμένατε!

Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ με ωράριο λειτουργίας,

Για τον Χειμώνα
13:30- 21:30

Για το Καλοκαίρι
08:00 -16:00

..το προσωπικό

ονειρικές παροχές..

Τα παιδιά μας θα,

ψυχαγωγηθούν, θα ανοίξουν οι ορίζοντες τους, θα βρουν καινούργιες κλίσεις και ενδιαφέροντα, θα κοινωνικοποιηθούν!!

ονειρικές παροχές..

..η ανακούφιση

Απαλλαγή εξόδων..

Με την ΔΩΡΕΑΝ παροχή μέσω επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ το ΚΔΑΠ ΑΓΩΓΗ θα σας απαλλάξει από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κόστη για την απασχόληση των παιδιών και θα σας ΧΑΡΙΣΕΙ ελεύθερο χρόνο και μια έννοια λιγότερη για την ασφάλεια των παιδιών σας.

..η ανακούφιση

Μην διστάσετε..

Αν είστε γονείς,
με την επιμέλεια παιδιών από 5 ετών έως 12 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του ΚΔΑΠ Αγωγή 2731-30-2723
Μην διστάσετε..

..ας γνωριστούμε από κοντά!

Ενδιαφέρον..

Αν σας ενδιέφεραν έστω και λίγο τα παραπάνω, παρακαλούμε μην διστάσετε και περάστε μια βόλτα από τις εγκαταστάσεις μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στους πανέμορφους χώρους μας

..ας γνωριστούμε από κοντά!