Αθλητισμός και Εκπαίδευση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Η Ερώτηση..

Γιατί είναι δωρεάν;

Οι Γονείς που είναι δικαιούχοι και θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, τα προγράμματα του Κ.Δ.Α.Π. Αγωγή, επιδοτούνται για τα  δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”

Ωραία, που υπογράφω..;
Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Περιληπτικά λοιπόν να σας παραθέσουμε τα παρακάτω,


Πρέπει να είσαστε γονείς παιδιών 5-12 ετών και να έχετε την επιμέλεια αυτών. Θα πρέπει να προσκομίσετε το τελευταία εκκαθαριστικό σημείωμα μαζί με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για αναλυτικές πληροφορίες, αλλα και για την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας ή αν είσαστε σίγουροι μπορείτε να συμπληρώσετε κατευθείαν την

〈ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ〉

Επικοινωνία για εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΕΣΠΑ 2022
Τυχερή χρονία..

Επωφεληθείτε με αποκλειστικά προνόμια

Που εξασφαλίσαμε Αποκλειστικά για όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω Voucher ΕΣΠΑ

Τα πάρτι σας και όλες οι εκδηλώσεις σας σε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές ΜΟΝΟ για εσάς με πολύ αγάπη από το ΚΔΑΠ Αγωγή.  Διασκέδαση Χωρίς το κόστος των δραστηριοτήτων που θα επιλέξει το παιδί σας, για την ψυχαγωγία των φίλων αλλά και την δική του. 

Κληρώσεις και δώρα για όλη την οικογένεια μέσα από παιχνίδια και διαγωνισμούς για εσάς και το παιδί σας.

Εκδρομές χωρίς συνδρομή για τα παιδιά που θα έχουν εγγραφεί με Voucher, σε ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Παρέχουμε αποκλειστικά “Θεματικές εβδομάδες” στις οποίες θα παρουσιάζουμε ανάλογα θέματα και στο τέλος κάθε εβδομάδας θα έχουν την ευκαιρία οι μικροί μας φίλοι να γνωρίσουν εκλεπτυσμένους καλεσμένους.

Με την εγγραφή σας μέσω ΕΣΠΑ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε αθλητικές δραστηριότητες τις οποίες θα παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ από διακεκριμένους προπονητές.