Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Βαμβακού

Την Κυριακή 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε μια εκπαιδευτική εκδρομή στην Βαμβακού.  Εκεί συναντήσαμε τον Σύλλογο Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας “Το Αλωνάκι” σε συνεργασία με τη Vamvakou Revival και την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που είχαν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μουσικά όργανα, παραμύθια, οργανοποιία, μουσικοκινητική αγωγή, βασικές αρχές κινούμενης εικόνας, θεατρικό παιχνίδι, παραδοσιακά παιχνίδια, σύγχρονη και λαϊκή τέχνη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το διασκεδάσαμε πολύ ενώ ταυτόχρονα συλλέξαμε και μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις! Το ΚΔΑΠ ΑΓΩΓΗ προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει νέες εμπειρίες και δυνατότητες στα παιδιά του, ακόμα και εκτός της ίδιας μας της δομής. Ευχαριστούμε πολύ τη Vamvakou Revival για την φιλοξενία και το ευχάριστο κλίμα υποδοχής!

Μπορείτε και εσείς να ενημερώνεστε για τις νέες μας δράσεις και τις δραστηριότητες μας μέσω των social media αλλά και με ένα τηλεφώνημα στο 2731302723

Facebook: ΚΔΑΠ ΑΓΩΓΗ

Instagram: kdapagogi